Aquest dijous torna el mercat setmanal, al carrer de l’Estació

• Aquest dijous tornarà a fer-se el mercat setmanal de la Llagosta després de dos mesos suspès a causa de la pandèmia de la covid-19. El mercat tindrà accessos controlats i l’entrada es farà pel carrer de l’Estació, davant l’institut Marina.

• A partir d’aquest dijous serà obligatori l’ús de mascaretes als espais públics, oberts i tancats, per a persones majors de 6 anys, sempre que no es puguin garantir els 2 metres de distància de seguretat.

PIMEC Comerç considera que un 30% dels comerços no tornaran a obrir portes a causa de la crisi pel coronavirus i alerta que es tracta d’un sector que és un actiu social important que s’ha de cuidar.

• Fins al proper divendres, dia 22 de maig, es poden fer per internet o presencialment les preinscripcions per al proper curs d’educació Infantil, Primària i d’Ensenyament Secundari Obligatori.

Fira Guia’t, la mostra educativa d’ensenyament postobligatori que organitza el Consell Comarcal del Vallès Oriental, es pot visitar fins aquest dijous de forma virtual per internet.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense ha finalitzat la temporada i els dos equips sèniors masculins de l’entitat mantindran la categoria. El primer equip seguirà a la Lliga Nacional catalana i el segon, a la Primera Territorial.