L’Ajuntament triplica els ajuts destinats a necessitat d’aliments

• L’Ajuntament de la Llagosta ha triplicat, en el que portem d’any, els ajuts que atorga per cobrir les necessitats d’aliments de les famílies amb problemes econòmics del nostre municipi.

• El Consistori ha destinat a aquesta emergència prop de 108.000 euros en els darrers nou mesos, mentre que durant el mateix període de temps de l’any passat aquesta dotació econòmica va ser d’uns 33.000 euros.

• Divendres passat va tenir lloc al local de l’agrupació d’Esquerra Republicana a la Llagosta i també retransmès per YouTube, l’acte de presentació del llibre Tornarem a vèncer, d’Oriol Junqueras i Marta Rovira.

• Fins al dia 16 d’octubre es manté obert el termini per inscriure’s al taller sobre fotografia i escriptura que organitza la Regidoria d’Igualtat per a dones majors de 16 anys.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense va debutar dissabte passat amb derrota a la competició de lliga. Els de la nostra localitat van caure a casa per un gol a tres davant la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat.

• El Club Deportivo la Concòrdia també va perdre, per un gol a dos, l’amistós que va jugar dissabte al Complex esportiu municipal El Turó davant l’Eixample.

• L’equip femení del Club Petanca la Llagosta continua intractable a la Segona Catalana i suma quatre victòries en quatre partits. Les llagostenques van guanyar aquest cap de setmana a les pistes del segon classificat, l’Olesa, per tres a sis.