Manuel Iglesias, satisfet amb el CE La Llagosta 2020-2021

El Club Esportiu la Llagosta, al grup 11 de la Quarta Catalana. Avui, parlem del projecte esportiu del primer equip masculí del club de futbol de la nostra localitat. Aquesta setmana, inicia la lliga al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt. L’objectiu lluitar per les posicions capdavanteres. Parlem amb un dels entrenadors, Manuel Iglesias.

El Fútbol Sala Unión Llagostense perd la primera jornada de la Lliga Nacional Catalana. L’equip groguet va perdre contra la Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat, per 1 a 3. Ens parla d’aquest primer partit el seu capità, Marc Navajas.

Nova temporada del Club Bàsquet la Llagosta 2017. El club referent del bàsquet a la nostra localitat inicia un nou curs amb més equips que mai, ampliant la seva base i mirant cap amunt. Parlem amb Rosa Carrillo, coordinadora esportiva del club.