Primera jornada de cribratge per combatre la covid-19

• Un bon nombre de persones s’han adreçat avui al Centre Cultural de la Llagosta per fer-se proves durant el primer dia del cribratge intensiu contra la Covid-19 que fa aquesta setmana el Departament de Salut de la Generalitat.

• Les instal·lacions esportives municipals i el Complex Esportiu Municipal El Turó tornen a estar obertes des d’avui dilluns per a la pràctica de l’activitat esportiva.

• Des d’avui s’apliquen també la resta de mesures del pla de la desescalada elaborat per la Generalitat i que preveu, entre altres, la reobertura de de bars i restaurants.

• El partit del Club Deportivo La Concòrdia contra l’Atlético Mercadal, que s’havia de disputar ahir al Pavelló Antonio García Robledo, es va suspendre pels positius en covid-19 que van donar algunes jugadores de l’equip visitant.