Tot a punt per al Zumba Gegant solidari 2020

• La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà diumenge que ve, dia 29 de novembre, el Zumba Gegant solidari 2020 en format virtual, que es podrà seguir per la xarxa social de Twitch, de nou del matí a dues de la tarda.

• El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha posat en marxa el Servei d’Atenció Integral per a persones LGBTI, que atén la ciutadania de pràcticament tots els municipis del Vallès Oriental, inclòs la Llagosta.

• L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta ha fet un balanç satisfactori de la reobertura del Complex esportiu municipal El Turó i de la resta de les instal·lacions esportives municipals, que des d’ahir dilluns tornen a estar obertes per a la pràctica de l’activitat esportiva.

• L’entrenador llagostenc Raúl Gracia ha completat amb èxit una primera temporada de treball amb l’atleta paralímpic, Martín Parejo, que practica el salt de llargada i aspira als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021.