Alerta per una onada d’estafes amb relació a les vacunes

▶️ Els Mossos d’Esquadra alerten d’un intent d’estafa aprofitant la incertesa que hi ha amb la vacunació de la covid. Els delinqüents truquen gent gran per telèfon per demanar diners a canvi de la vacuna.

▶️ La policia recorda que la vacunació es gratuïta i que només personal sanitari de l’ambulatori es posarà en contacte amb les persones que hagin de rebre la vacuna.

▶️ L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta s’ha sumat a l’acció convocada per PIMEC per dissabte que ve a Catalunya per reclamar l’obertura del comerç no essencial els cap de setmana.

▶️ El Síndic de Greuges va atendre l’any passat un total de 18 actuacions a la Llagosta. L’Oficina del Síndic va dedicar el 20 d’octubre a atendre telemàticament la ciutadania llagostenca.

▶️ L’atleta llagostenc Alejandro Muñoz, del club Atlètic Mollet, va aconseguir el cap de setmana passat la medalla d’or en salt d’alçada, categoria sub-14, durant el Campionat d’Atletisme de Catalunya.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense ha reprès la competició al grup B de la Lliga Nacional catalana amb un gran moment de forma i amb resultats molt positius.