Augmenten els ingressos per covid a l’Hospital de Mollet

▶️ L’Hospital de Mollet ha registrat un increment del nombre d’ingressos per covid-19 als darrers set dies. Ahir hi havia 36 persones ingressades amb coronavirus, onze més que la setmana passada.

▶️ El centre sanitari de referència per a la població de la Llagosta ha donat l’alta des de la setmana passada a 23 persones afectades per covid i ha registrat quatre defuncions.

▶️ Ahir dimecres, prop d’un centenar de sanitaris es van concentrar davant les portes de l’Hospital de Mollet per reclamar millores laborals a la Generalitat i la Fundació Sanitària Mollet.

▶️ Demà divendres tindrà lloc a la Llagosta la segona captació de sang d’aquest any 2021. El Banc de Sang atendrà els donants entre les deu del matí i les nou de la nit al Centre Cultural.

▶️ La captació comptarà amb la col·laboració dels alumnes de sisè curs de Primària de l’escola Gilpe i per participar cal inscriure’s prèviament al web del Banc de Sang.

▶️ El primer equip i el conjunt juvenil del Club Esportiu la Llagosta reprendran les competicions de lliga de la Federació Catalana de Futbol a partir del cap de setmana del 20 i 21 de març.

▶️ Abans, el primer equip del Club Esportiu la Llagosta, que milita a la Quarta Catalana, disputarà aquest proper dissabte un partit amistós al camp del Martorelles, de Tercera Catalana.