El Suprem obliga a revisar les llicències de Valentine

▶️ El Tribunal Suprem ha tornat a donar la raó a l’Ajuntament de la Llagosta i ha sentenciat que l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha de revisar d’ofici les llicències que ha concedit a l’empresa Valentine.

▶️ L’Hospital de Mollet tenia ahir 31 persones ingressades amb coronavirus, deu menys que la setmana passada. Durant els darrers set dies s’han donat 22 altes i hi ha hagut una defunció.

▶️ L’inici de la primavera es produirà oficialment dissabte que ve a les 10 i 37 minuts del matí i l’estació s’allargarà fins al dia 21 de juny, quan començarà l’estiu.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà una edició virtual de les tradicionals Passejades Mateu Bartalot, que des de fa anys es fan coincidint amb les Festes de Sant Josep

▶️ El Centre Cultural acollirà dissabte una sèrie d’actuacions organitzades per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’activitat començarà a dos quarts de sis de la tarda.

▶️ Avui tanquem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, la roda d’entrevistes d’aquest mes de març amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

▶️ L’atleta llagostenc Albert Caballero va aconseguir diumenge passat l’onzè lloc al Campionat d’Espanya màster de cros, que va tenir lloc a Almodóvar del Rio, a la província de Còrdova.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia jugarà dissabte, a partir de les cinc de la tarda, al pavelló Antronio García Robledo, contra el Saragossa, en partit corresponent a la segona fase del campionat de lliga.