Crida a mantenir la prudència davant la Setmana Santa

▶️ L’Hospital de Mollet fa una crida a la prudència per tal d’evitar una quarta onada de la covid-19 davant la proximitat de la Setmana Santa i de l’increment de la mobilitat.

▶️ Salut reitera la necessitat d’extremar el contacte amb persones que no siguin de la nostra bombolla de convivència, així com a fer ús de la mascareta i a rentar-se sovint les mans.

▶️ La recollida selectiva continua creixent de manera progressiva a la Llagosta. L’any passat es va arribar a reciclar el 29,14% dels residus, un 5% més que al 2019.

▶️ Des d’avui i i fins divendres que ve se celebra una nova edició virtual de Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica adreçada essencialment a joves que acaben aquest curs l’ESO.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia ha començat amb bon peu la segona fase del campionat de lliga després de guanyar dissabte passat el Saragossa per quatre gols a un.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va caure golejat aquest cap de setmana per set a un davant del Betània Patmos després de no haver pogut entrenar cap dia per preparar el partit.