Santi Chacón, nou president del CE La Llagosta

Santi Chacón és el nou president del Club Esportiu La Llagosta. Fa tan sols uns dies es va signar la nova presidència del club, que assumeix el que fins aleshores era el vicepresident d’Araceli Bujalance. Parlem amb el nou president.

El primer equip del CE La Llagosta torna a guanyar un partit. Els llagostencs es van imposar contra el Corró d’Amunt, i ara ocupen el cinquè lloc. Fem entrevista amb l’entrenador Manuel Iglesias.

L’equip de la Concòrdia depèn d’ell mateix per passar al play off d’ascens. Les llagostenques van perdre a la pista del Joventut d’Elx, però es mantenen al tercer lloc. Dissabte, jugaran l’última jornada de la segona fase contra el Joventut d’Elx. Un partit amb tintes de final. Ens ho explica l’entrenador Javier Ruiz.

El Club Petanca La Llagosta es reforça amb fitxatges als dos equips masculins i en el conjunt femení. Jona Ávila, directiu del club, ens valora l’actualitat del club llagostenc, que d’aquí a poc temps afrontarà el Campionat d’Espanya.