22 treballadors afectats per ERO a l’abril

▶️ Durant el mes d’abril es van registrar quatre expedients de regulació d’ocupació a diferents empreses de l’Eix de la riera de Caldes. Aquests expedients van afectar 39 persones.

▶️ La Llagosta va ser el municipi amb més persones afectades per aquests expedients de regulació d’ocupació, amb 22 treballadors del sector de la indústria manufacturera.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta s’ha adherit a la commemoració del Dia internacional contra l’Lgbtifòbia, que s’escau avui dilluns 17 de maig.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de maig amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza considera que “la desescalada s’ha de fer”, però que “està sent un descontrol”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es jugarà el passi a la fase de promoció d’ascens a Primera el cap de setmana que ve, a casa, davant el Joventut d’Elx.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va caure golejat dissabte passat per dos a nou contra el Betània Patmos i ha caigut fins al cinquè lloc de la classificació de la Primera Nacional catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va sumar dissabte una valuosa victòria davant del Corró d’Amunt per tres gols a un, tot i que l’equip de la nostra localitat va començar perdent.