Cap defunció per covid des de la setmana passada

▶️ Els hospitals de Mollet i Granollers no han registrat cap defunció per coronavirus des de la setmana passada. Tot i això, a Mollet es manté el mateix nombre d’ingressos per covid que fa una setmana: 9.

▶️ L’atur va disminuir en sis persones a la Llagosta durant el maig, el que suposa una taxa de desocupació del 15,81%, tres punts per sobre de la mitjana del Vallès Oriental.

▶️ Ahir es va crear el Consell de la Formació Professional i l’Ocupació, que treballarà per ajustar l’oferta educativa a les necessitats de les empreses de la comarca.

▶️ Una vintena de dones van participar al taller de defensa personal que va organitzar la Regidoria d’Igualtat la setmana passada al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo ha entrat a la llista de vint convocats amb la selecció espanyola d’handbol per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense ja és el cinquè classificat de la Primera Nacional catalana després de guanyar el cap de setmana passat, a casa, el Ripoll per tres gols a un.