Demà, passejada per descobrir l’arbreda del Besòs

▶️ Demà és el Dia Mundial del Medi Ambient. A la Llagosta, un grup de veïns han decidit commemorar aquesta data organitzant una passejada guiada per l’arbreda del riu Besòs.

▶️ El Servei d’Informació Juvenil obrirà a partir de demà l’Espai d’estudi perquè el puguin fer servir els joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat.

▶️ La llagostenca Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, ha aconseguit una medalla de plata a la Copa Catalana cadet de judo.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia jugarà demà dissabte la segona ronda de la promoció d’ascens Primera. Les llagostenques es desplaçaran a la pista del Joventut d’Elx.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, que és cinquè a la Primera Nacional catalana, visitarà demà dissabte la pista de l’Albelda, penúltim classificat.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà, a partir de les cinc de la tarda al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert, l’Atlètic del Vallès B, que és el vuitè classificat.