130 persones participen a la Diada de la Bicicleta

▶️ Un total de 130 persones van prendre part ahir a la Diada de la Bicicleta, que va tornar a organitzar l’Ajuntament de la Llagosta després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta i la Diputació de Barcelona han instal·lat una vintena de sensors de diòxid de nitrogen en diversos punts del municipi per mesurar la contaminació del trànsit.

▶️ Fins al proper dimecres, dia 29 de setembre, es poden fer les inscripcions per participar a l’activitat de gimnàstica per a gent gran que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ Fins al dia 30 de setembre es poden formalitzar les inscripcions per participar a les Escoles d’Iniciació Esportiva aquest curs. Aquest tràmit s’ha de fer al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte passat per 0 gols a 1 contra el Castelló en el debut del conjunt llagostenc a la lliga 2021-2022.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va cedir un empat a dos gols davant de l’Atlètic del Vallès B, dissabte, tot i que guanyava per dos a zero a falta de vint minuts per al final del partit.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta ha guanyat aquest cap de setmana a la pista del Calella per 50 a 56, amb una destacada actuació del jugador Guillem Pascual.