El CE La Llagosta completa l’estructura d’equips de la base

El Club Esportiu La Llagosta completa totes les categories amb equips del futbol base. Des de l’escola a l’amateur. Parlem amb el coordinador general del club, José Ángel Venero. A més, fem entrevista amb Manuel Iglesias, que explica l’empat del CE La Llagosta contra l’Atlètic del Vallès B (2-2). 

La Concòrdia inicia una temporada il·lusionant amb la disputa de la Copa de la Reina. A més, el club presenta quatre equips, amb la novetat d’un juvenil femení. Fem entrevista amb el president del club Antonio Rubio. A més, Javier Ruiz comenta la derrota del sènior femení contra el Castelló (0-1).

El Viejas Glorias torna a competir després d’una temporada en blanc. Ens ho explica el president Alonso Rodríguez. Aquesta temporada segueixen en la Primera Divisió dels veterans de l’Associació del Vallès i i del Maresme.

I resultats i classificacions.