Llum verda al projecte d’Adif per suprimir el pas a nivell

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat la proposta realitzada per Adif per suprimir el pas a nivell de la línia de trens R3, que es troba al final del carrer de la Florida.

▶️ L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha presentat la dimissió com a diputat provincial després de dos anys al capdavant de l’àrea de Comerç.

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, instal·larà demà dissabte una paradeta solidària per aconseguir recursos per al manteniment del seu refugi de gats.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias disputarà aquest cap de setmana la primera jornada del campionat de lliga a la Primera Divisió de Vallès-Maresme.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà aquest cap de setmana a la pista de l’Eixample per disputar la segona jornada de lliga de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ L’Handbol Club Vallag també iniciarà aquest cap de setmana una nova temporada després d’una campanya sense competir. L’equip llagostenc jugarà demà, a casa, contra l’Handbol Laietà Argentona.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà diumenge a la tarda al camp del Vallgorguina amb l’objectiu de guanyar i oblidar l’empat a dos davant l’Atlètic del Vallès B del cap de setmana passat.