Crida d’Animalets per aconseguir suport de la ciutadania

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, ha fet una crida per aconseguir suport de la ciutadania per mantenir el refugi per a gats de la nostra localitat.

▶️ L’entitat va instal·lar una paradeta al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre dissabte passat per recollir donacions i difondre la tasca que fan els seus voluntaris.

▶️ L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitzarà del 7 d’octubre a l’11 de novembre un curs sobre estratègies i tecnologies per la transformació digital de les petites i mitjanes empreses.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va sumar dissabte la primera victòria de la temporada 2021-2022 en guanyar per 2 gols a 4 a la pista de l’Eixample.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta no va disputar ahir el partit que havia de jugar al camp del Vallgorguina. Ara tots dos equips s’hauran de posar d’acord per trobar una data per jugar aquest partit ajornat.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va començar dissabte passat la competició de lliga amb una derrota, a casa, davant del Cabrils per 3 gols a 5.

▶️ L’Handbol Club Vallag també va iniciar aquest cap de setmana la temporada amb derrota. Va perdre ahir per 18 gols a 31 davant de l’Handbol Laietà Argentona.

▶️ I el Club Bàsquet la Llagosta també va perdre dissabte contra el Sant Julià de Vilatorta per 43 punts a 52 i ara és el setè classificat del grup1 de la Territorial B.