El nou projecte esportiu del FSU Llagostense a la FCF

El FS Unión Llagostense inicia un nou projecte a les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol. El club llagostenc ha canviat de federació aquesta campanya, tot coincidint amb el nou president Isidro Monràs. Avui fem entrevista amb un dels responsables esportius, Dani Muñido.

El CEM El Turó ha obert el període d’inscripcions d’una nova lliga de Futbol-7, que se celebrarà al Camp Municipal Joan Gelabrt. Roger Sesé ens explicarà el format de competició d’aquest torneig llagostenc.

La Concordia s’imposa a la segona jornada del campionat contra l’Eixample, per 2 a 4. Parlem amb l’entrenador Javier Ruiz

A banda de tot això, resultats i classificacions de la resta de la jornada, com ara el primer partit del Vallag, entre d’altres.