El nombre d’ingressats amb covid-19 es manté estable

▶️ Tot i l’augment de casos dels darrers dies, el nombre de pacients ingressats amb covid-19 als hospitals de Mollet i Granollers es manté força estable.

▶️ Aquest dimecres, hi havia dues persones més ingressades en aquests dos centres sanitaris de la nostra comarca. La setmana passada hi havia onze i aquesta, tretze.

▶️ Les persones usuàries de la deixalleria podran saber, mitjançant una nova web, el nombre de vegades que han visitat la deixalleria i també les bonificacions en el rebut de les escombraries.

▶️ Les empreses dels 32 polígons industrials de l’Eix de la riera de Caldes estan convidades el dia 30 de novembre a participar a una jornada de treball en xarxa.

▶️ El Club Bàsquet La Llagosta va guanyar amb comoditat el Cabrils el cap de setmana passat per 53 punts a 45 i va sumar la quarta victòria de la temporada.

▶️ L’Handbol Club Vallag no va poder superar diumenge passat el líder del seu grup de Tercera Catalana, l’Handbol Esplugues, i va perdre fora de casa per 30 gols a 19.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte passat al camp del Canet B per 5 gols a 1. El gol de l’honor dels llagostencs el va marcar Alejandro Ortiz.

▶️ L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, espera que la victòria de dissabte per vuit gols a dos davant del Futsal Mataró sigui un punt d’inflexió per a les llagostenques.