Visites per conèixer l’interior de la masia de Can Baqué

▶️ Aquest cap de setmana s’acabaran de fer les visites guiades a l’interior de Can Baqué. Les visites formen part del procés participatiu per decidir el futur de la masia.

▶️ La Llagosta se suma novament a la campanya del Gran recapte d’aliments. Aquest any, les donacions s’han de fer directament a les caixes dels establiments col·laboradors.

▶️ Dilluns continuaran a la Llagosta els actes per commemorar el 25N amb un taller de defensa personal que es farà al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta se sumarà a la Setmana Europea de la prevenció de residus, que se celebrarà a partir de demà dissabte, dia 20, fins al diumenge 28 de novembre.

▶️ La Llagosta tornarà a acollir la celebració de la Fira Medieval demà dissabte i diumenge que ve. L’activitat es desenvoluparà al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ El Bagul dels contes cantats és la història que ens portarà demà Un Conte al Sac a la Biblioteca. Aquesta nova sessió de Contes i música en família començarà a les dotze del migdia.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, que ha guanyat tots els partits que ha disputat aquesta temporada a la lliga, visitarà aquest cap setmana la pista del Quatre Camins.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà al camp del Sentmenat amb una convocatòria on entraran molts jugadors juvenils perquè té tres sancionats i tres lesionats.