Dansa contemporània contra la violència masclista

▶️ La Llagosta va condemnar ahir la violència masclista amb un espectacle artístic de dansa contemporània i amb la lectura d’un manifest institucional.

▶️ L’acte central del Dia Internacional de la lluita per l’eliminació de les violències masclistes, que s’escau avui, 25 de novembre, es va celebrar ahir al Centre Cultural.

▶️ El nombre de pacients ingressats amb la covid als hospitals de Mollet del Vallès i Granollers s’ha doblat en la darrera setmana, quan dels 13 s’ha passat a tenir-ne 28.

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà aquesta tarda a aprovació el manifest institucional del 25 de novembre, Dia internacional de la lluita per l’eliminació de la violència masclista.

▶️ Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa una nova campanya per evitar que les persones grans siguin objecte de robatoris quan vagin als bancs a treure diners.

▶️ Els tres equips del Club Petanca la Llagosta van perdre el cap de setmana passat i s’han complicat les opcions de permanència just ara que s’entra en la recta final de la lliga.