La Llagosta, municipi amb tolerància zero respecte al maltractament a les dones

➡️ El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, durant la celebració del ple ordinari de novembre, sumar-se a la campanya Municipis contra el maltractament i declarar la Llagosta com a municipi amb tolerància zero respecte al maltractament a les dones.

➡️ La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà aquest diumenge una nova edició de la Zumba Gegant. L’acte es farà a partir de les 9.30 h a la plaça de la Sardana.

➡️ El Centre Cultural acollirà aquest diumenge, 28 de novembre, a les sis de la tarda, l’espectacle familiar Ma, Me, Mi… Mozart, una producció de l’Auditori de Barcelona.

➡️ Aquest diumenge tindrà lloc la darrera activitat de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a la Llagosta. Es tracta d’un taller on es faran servir envasos i material reciclable per construir un hotel d’insectes.

➡️ De l’agenda esportiva del cap de setmanda destacarem la Concordia, que tornarà a competir després d’una setmana de descans competitiva. L’equip de la nostra localitat visitarà la pista del Ripollet.