La masia de Can Baqué acollirà l’Escola de Música

▶️ L’Escola de Música es traslladarà a la masia Can Baqué. El procés participatiu per decidir els usos de l’edifici va acabar ahir amb l’acte de presentació dels resultats de les votacions.

▶️ La Comissió de Salut Pública ha recomanat esperar cinc mesos per posar-se la tercera dosi de la vacuna per a les persones que ja han tingut la covid-19.

▶️ Les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca i l’entitat local Resistència Literària han convocat la quarta edició del Concurs de microrelats del Dia internacional de les Dones.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol Contes del bosc màgic.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo lluitarà divendres i diumenge per sumar una tercera medalla europea amb la selecció espanyola d’handbol.

▶️ L’Handbol Club Vallag va estrenar entrenador i l’any 2022 dissabte passat amb una derrota ajustada per 24 gols a 27 contra el nou líder de la Tercera Catalana: el Cambrils.