La Concòrdia guanya el derbi comarcal

– Victòria de La Concòrdia contra el CN Caldes. Les llagostenques, amb Ivan Beas a la banqueta, van guanyar 4 a 3 el derbi vallesà de la Segona Divisió estatal. Un triomf de mèrit, que ens explica el tècnic interí Ivan Beas.

– Primera derrota de la Unión FS Llagostense A. Els llagostencs no van poder superar el Ciutat de Granollers B. Tot i això, la Unión es manté al primer lloc del grup 2 de la Tercera Catalana. Parlem amb l’entrenador Ferran Salvo.

– Sergi López, nou entrenador de l’HC Vallag. El tècnic agafa les regnes de l’equip llagostenc després que Javier Iglesias ho hagi hagut de deixar per motius personals. Fem conversa amb el nou primer entrenador.

– Triomf del Viejas Glorias, que guanya el duel ajornat contra el Llinars. Ens ho explica el president del club, Juan Gómez.

– També, expliquen les opcions d’Espanya per passar a la fase final amb Antonio García Robledo. Però abans de tot això, fem resultats i classificacions.