En marxa els pressupostos municipals participatius de 2022

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat per unanimitat les bases que regularan el desenvolupament del projecte de participació ciutadana dels pressupostos participatius de 2022.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha celebrat la segona sessió del taller de participació ciutadana amb les entitats, que té com a objectiu elaborar el Pla Director de Participació Ciutadana.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol Estava jo una nit…

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo es va penjar diumenge la medalla de plata del Campionat d’Europa amb la selecció espanyola d’handbol, que va perdre la final contra Suècia per 27 gols a 26.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar l’últim partit de la primera volta del campionat de lliga, contra el Sabadell, per 2 gols a 7. Les llagostenques van ser molt superiors a les sabadellenques

▶️ L’atleta llagostenca Sonia Bocanegra va penjar-se una medalla de plata i una de bronze al Campionat de Catalunya màster d’atletisme en pista coberta, que va tenir lloc dissabte passat a Sabadell.