Sonia Bocanegra, campiona catalana d’atletisme màster

– Sonia Bocanegra guanya dues medalles al Campionat de Catalunya d’atletisme de pista coberta. Un or i una plata, tot i que es lesiona. Parlem amb l’atleta de la nostra localitat i de la planificació que s’ha fet de la temporada 2022.

– La Concordia tanca la primera volta al vuitè lloc de la Segona Divisió estatal, amb 24 punts, amb un balanç de 7 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Fem balanç amb Ivan Beas, entrenador interí de la Concordia.

– La Llagosta trenca una ratxa de dues derrotes seguides amb un empat al camp de l’Atlètic del Vallès B. Fem conversa de al millora llagostenca amb un dels seus entrenadors, Manuel Iglesias.

– Antonio Garcia Robledo guanya la seva tercera medalla a l’Europeu. Espanya queda subcampiona de l’Europeu 2022. El llagostenc té dues plates i un bronze.

– Resultats i classificacions.