Activitats per a la gent gran al cent per cent

▶️ Els tallers del Casal d’Avis ja estan funcionant al cent per cent. Un total de cent-tres persones participen a les diferents propostes que es realitzen al llarg de la setmana.

▶️ La Brigada municipal de Jardineria ha plantat durant els darrers dies 50 xiprers a diferents espais i carrers de la Llagosta.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà l’activitat que porta per títol l’Hora dels nadons, que anirà a càrrec d’Un conte al sac. Es tractarà d’una sessió especialment dedicada als infants de fins a dos anys.

▶️ L’entitat local Attadamon i l’ONG Human Appeal organitzaran demà, a partir de les quatre de la tarda, una desfilada solidària i un berenar al Centre Cultural de la Llagosta.

▶️ Aires de Andalucía organitzarà diumenge, a partir de les sis de la tarda, un festival per recaptar fons per a l’alumnat de dansa espanyola del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre.

▶️ Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, va penjar-se la medalla de bronze a la Supercopa de Catalunya júnior de judo, dissabte passat, al pavelló de les Llars Mundet, a Barcelona.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà demà contra la Penya Blaugrana Montmeló al Complex esportiu municipal El Turó, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà aquest cap de setmana al camp del Vilamajor B, que és el tretzè classificat del grup onze de la Quarta Catalana de futbol.