La Biblioteca convoca el Concurs de punts de llibre 2022

▶️ Fins al dia 26 de març es pot participar a una nova edició del Concurs de punts de llibre convocat per la Biblioteca de la Llagosta. Aquest any, el tema és el cinquantè aniversari de Biblioteca.

▶️ L’atur al mes de febrer es va incrementar a la Llagosta en vuit persones. Aquest és el segon augment consecutiu. La taxa d’atur s’ha situat a la nostra localitat al 12,11%.

▶️ Pel que fa a la nostra comarca, al Vallès Oriental el comportament de l’atur ha estat força variable. El mes de febrer va acabar amb una taxa comarcal d’atur del 10,10%.

▶️ L’aire de la Llagosta no supera de mitjana el valor límit anual de diòxid de nitrogen i, en general, els valors són de nivell moderat, segons un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona.

▶️ El Club Esportiu La Llagosta va perdre dissabte per 1 gol a 5 contra l’Ametlla Associació Esportiva. Els llagostencs van haver d’afrontar el partit amb moltes baixes.

▶️ I tretzena derrota del Club Deportivo Viejas Glorias d’aquesta temporada després de perdre diumenge passat al camp del Lares Legends, de Tiana, per 4 gols a 1.