El ingressos per covid s’estanca als hospitals de Mollet i Granollers

▶️ El ritme de descens del nombre de pacients ingressats amb covid als hospitals de Mollet del Vallès i Granollers s’ha estancat durant la darrera setmana.

▶️ Segons les dades facilitades dimecres pels dos centres sanitaris, hi ha 33 persones ingressades amb coronavirus, dos més que dimecres de la setmana passada.

▶️ Els municipis de l’Eix de la riera de Caldes van experimentar durant l’any passat un increment molt pronunciat de la mortalitat, un 27,9%, a causa de la pandèmia.

▶️ Des de principis d’aquest any, la nova llei de garantia dels béns de consum reforça els drets dels consumidors i amplia la garantia dels productes nous de dos a tres anys.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix líder i va golejar el cap de setmana passat el tercer classificat del grup 2 de la Tercera Catalana, el Palauenc, per un gol a cinc.

▶️ L’Handbol Club Vallag va guanyar l’últim partit de la fase regular de la lliga de la Tercera Catalana, a la pista del Sant Andreu de la Barca, per 28 gols a 30, i va acabar a l’antepenúltim lloc del grup A.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta no va poder doblegar dissabte passat el líder del seu grup de la Territorial B, el Sant Crist, que guanyar a la pista del Turó per 52 punts a 72.