Consum alerta dels interessos de les targetes ‘revolving’

▶ L’àrea de Consum de la Diputació de Barcelona alerta dels perills econòmics que poden suposar les anomenades targetes revolving i els elevats interessos tenen associats.

▶ Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar ahir un petit incendi que es va produir en un local del carrer Jacint Verdaguer.

▶ El Centre de Formació de persones d’Adultes de la Llagosta participarà al concurs lingüístic Endevina-la!, que impulsen les escoles de d’adults de Vallès Oriental i el Maresme.

▶ El Club Esportiu la Llagosta acabarà la temporada al novè lloc del grup onze de la Quarta Catalana de futbol tot i que encara s’ha de disputar l’última jornada de la lliga.

▶ El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha acomiadat de la Primera Divisió de veterans Vallès – Maresme amb una derrota contundent contra el campió, el Rocafonda, per 0 gols a 8.

▶ El ciclista llagostenc Miguel de Diego va guanyar diumenge la 43a edició de la cursa de la Vall de les Avellanes, que es va disputar a la localitat del Milà, a Tarragona.

▶ El Club Deportivo la Concòrdia ha obert el període d’inscripcions per participar al Torneig de 12 hores de futbol sala femení per a joves majors de 16 anys.