Diumenge, 26a Trobada comarcal de Gegants del Vallès

▶ La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge que ve a la 26a edició de la Trobada comarcal de Gegants del Vallès, que se celebrarà a Montornès.

▶ El Centre Cultural acollirà aquesta nit, a partir de les nou, la tercera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta que organitza la Casa de Andalucía.

▶ El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Sant Ponç, després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia.

▶ El grup Nanocosmos Teatre torna aquest cap de setmana al Centre Cultural. La companyia llagostenca representarà l’obra La casa es lo primero.

▶ L’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya organitzarà diumenge que ve al Parc Popular de la Llagosta la vuitena edició de la Festa de la Rosa solidària.

▶ Una desena de persones van assistir dimecres a la xerrada Testimonis d’LGTBIfòbia que es va desenvolupar al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶ Davant l’episodi d’altes temperatures previstes per a aquests dies, els departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat demanen extremar les precaucions.

▶ Fins al proper diumenge es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major 2022. A la votació poden participar totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta.

▶ L’Handbol Club Vallag es juga aquest cap de setmana la permanència a Tercera Catalana. Els llagostencs necessiten guanyar a la pista del Ripollet per evitar un possible descens compensat.