Els gegants de la Llagosta, a la 34a Trobada de Sant Cugat

▶️ Una quinzena de membres de la Colla Gegantera de la Llagosta van participar dissabte a la 34a edició de la Trobada Gegantera de Sant Cugat del Vallès.

▶️ Demà dimarts es farà a la Llagosta la quarta captació de sang d’aquest any. El Banc de sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron s’instal·larà al Centre Cultural entre les deu del matí i les nou del vespre.

▶️ El tanatori de Santa Perpètua va acollir ahir la cerimònia de comiat de Juanjo Maestre, que va morir dissabte als 53 anys i va ser durant molts anys el gran animador de la festa de Carnestoltes.

▶️ 31 dels 34 alumnes de Batxillerat de l’institut Marina que han fet aquest any les proves d’accés a la universitat han aprovat els exàmens.

▶️ Demà dimarts, l’equip de l’oficina mòbil del Síndic de Greuges de Catalunya visitarà la Llagosta. S’atendrà les persones presencialment o de forma telemàtica.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo ha estat inclòs dins de l’equip ideal de la lliga Asobal de la temporada 2021-2022 com a millor lateral esquerre.