Jorge Sabanza serà l’alcaldable de Ciudadanos a la Llagosta

▶️ Jorge Sabanza, de 58 anys i veí de la Llagosta, repetirà com a candidat de Ciudadanos a les eleccions municipals que se celebraran a la primavera de l’any que ve.

▶️ Famílies del Centre d’educació especial Can Vila, de Mollet, entre elles una quinzena de persones de la Llagosta, es van manifestar ahir davant de la seu del Departament d’Educació.

▶️ Els set alcaldes del Partit dels Socialistes de Catalunya al Vallès Oriental van mostrar divendres passat la seva preocupació per la situació dels ambulatoris de la comarca.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta presenta aquesta tarda el Pla director de participació ciutadana, que vol impulsar i ordenar els mecanismes i processos participatius municipals.

▶️ La Biblioteca oferirà demà dimecres, en el marc de la programació d’estiu, una sessió especial de contes a l’aire lliure, que es farà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de la Sardana.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias organitza un torneig de futbol-7 que disputen un total de set equips durant aquests dies al Camp municipal de futbol Joan Gelabert.