Incendi a l’empresa química Hebron del polígon de la Llagosta

▶️ L’empresa química Hebron, del polígon industrial de la Llagosta, ha patit aquesta passada nit un espectacular incendi que ha obligat a confinar durant algunes hores la ciutadania dins dels seus habitatges.

▶️ Un total de 33 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia efectius especialitzats en situacions de risc químic, han treballat durant tota la nit i la matinada per controlar i extingir l’incendi.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta va presentar ahir a la tarda el Pla director de participació ciutadana, un document que planifica com ha de ser l’acció del govern municipal en matèria de participació.

▶️ Durant la visita que va fer ahir l’oficina mòbil del Síndic de Greuges de Catalunya a la Llagosta es van atendre un total de set persones, que van presentar quatre queixes i van fer tres consultes.

▶️ L’equip Mamadou Free Style va guanyar dissabte passat el Torneig de 12 hores de futbol sala femení que va organitzar el Club Deportivo la Concòrdia.