Acte vandàlic contra una oficina bancària del carrer de l’Estació

▶️ Un individu ha llençat aquest matí un producte químic, possiblement gas pebre, dins de l’oficina d’una entitat bancària situada al carrer de l’Estació de la Llagosta.

▶️ Aquesta acció vandàlica, que ha passat cap a un quart d’onze del matí, ha provocat picor de coll i d’ulls als empleats i clients que hi havia en el moment dels fets a la sucursal.

▶️ Durant la quarta captació de sang d’aquest any a la Llagosta, que es va fer dimarts passat al Centre Cultural, es van aconseguir un total de 68 donacions.

▶️ El Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron també va sumar deu donacions de plasma i tres persones més es van apuntar al registre de donants de medul·la òssia.

▶️ La Llagosta és el primer municipi de Catalunya que ha rebut la certificació Safe Fun pel parc d’aigua. Juntament amb altres dues poblacions d’Aragó i València, són els primers d’Espanya.

▶️ El Complex esportiu municipal El Turó participarà diumenge que ve, a partir de dos quarts de dotze del migdia en l’activitat solidària Mulla’t contra l’esclerosi múltiple.

▶️ La Casa de Andalucía organitzarà demà dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, al Centre Cultural, una actuació per celebrar la fi de curs de les classes de ball i de guitarra.

▶️ Un total de 15 equips disputaran aquest cap de setmana al pavelló Antonio García Robledo el Torneig de 24 hores de futbol sala masculí que organitza el Fútbol Sala Unión Llagostense.