La Jugada torna amb la Cursa Popular Els 10

▶ Torna la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta amb 650 participants, entre les proves de 5 i 10 km i la cursa infantil. Èxit d’organització i de participació. Fem valoracions amb alguns dels corredors populars de la nostra localitat.

▶ Anas Bakhat i Carmen Martín, de les Franqueses, guanyen la cursa de 10 km; i Albert Ruz i Marta Mitjans, de Canovelles, la de 5 km. Escoltarem els protagonistes amb una crònica del dia de la cursa i fem entrevista amb Antonio García Robledo, regidor d’Esports de l’Ajuntament.

▶ A més, parlem de la tornada competitiva d’Antonio García Robledo amb el BM Granollers després d’una lesió que va patir a finals de la temporada passada.

▶ Triomfs de Vallag i sènior masculí de Petanca; i derrotes de sènior B i sènior femení del Club Petanca i del sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta. Fem resultats i classificacions i fem entrevista amb l’entrenador del Vallag, Javi Iglesias.