S’inicia la programació de la temporada 2022-2023

▶ Ràdio la Llagosta, emissora municipal, ha iniciat avui dilluns la programació de la temporada 2022-2023 al 100.4 FM. La graella de l’emissora de la nostra localitat té un ampli ventall amb programes d’informació local, d’esports, d’humor, divulgatiu de l’actualitat i de diferents estils musicals.

L’emissora municipal aposta per la informació local amb Contrapunt, l’informatiu dels serveis informatius de Ràdio la Llagosta, de dilluns a divendres a les 13.30 i les 20 h; i La Jugada, d’informació esportiva local, els dilluns a les 20.30 h amb José Luis Rodríguez Beltrán. A més, Cien Éxitos de Siempre, divulgatiu musical, de 15 a 17 h i de 22 a 00 h, amb José Francisco Artacho, enguany compleix 35 temporades a l’emissora. A tot això, hi ha butlletins d’informació local cada dos quarts d’hora, connexions amb Catalunya Informació a les hores en punt i l’emissió en directe de les sessions plenàries locals.

Aquesta temporada també hi ha diferents programes de producció local amb Glocal, divulgatiu d’actualitat, els dilluns a les 21.30 h amb Jesús Abad; Lxs Idiotas, d’humor, els dimarts a les 20.30 h amb Carlos Lupe; 100.4 in Session, de música electrònica, els dimecres a les 20.30 h amb el DJ Peris i Juanma Pérez; i Arte y Duende, de música flamenca, els dissabtes a les 10 h amb Simón Farelo. També s’ofereix programes consolidats a la graella amb El Club del Country, els dijous a les 21 h; Demésenllà, els dissabtes a les 22 h; i Coblejant, els diumenges a les 11 h. La resta de contingut de l’emissora municipal hi ha radiofòrmula.

A tot això, es manté el podcast dels programes de Contrapunt, l’Espai de Portaveus -inclòs també a Contrapunt-, La Jugada, Arte y Duende, 100.4 in Session, Glocal i Lxs Idiotas, i s’estrena Cien Éxitos de Siempre. Ràdio la Llagosta té presència a Ivoox i Spotify.