Prop 650 participants a la cursa ‘Els 10 de la Llagosta’

▶️ Unes 650 persones van participar ahir diumenge a la 33a Cursa popular Els 10 de la Llagosta, que va organitzar l’Ajuntament amb col·laboració de La Sansi.

▶️ Els guanyadors de la prova de deu quilòmetres van ser Anas Bakhat i Carmen Martín, i els de la cursa de cinc quilòmetres, Albert Ruz i Marta Mitjans.

▶️ Fins divendres que ve, dia 30 de setembre, es manté obert el termini per inscriure’s a les Escoles d’iniciació esportiva de la Llagosta per a aquest curs 2022-2023.

▶️ L’Handbol Club Vallag ha iniciat la competició de lliga amb bon peu. Dissabte, els llagostencs van guanyar a casa el Gavà B per 27 gols a 24 i s’han col·locat al segon lloc de la classificació.

▶️ En canvi, el conjunt sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta va caure dissabte apallissat a la pista del Tona per un marcador final de 100 punts a 39.