La Caminada recapta 2.000 euros contra el càncer

▶️ La Caminada contra el càncer de la Llagosta ha aconseguit 2.000 euros per lluitar contra aquesta malaltia i que es lliuraran l’associació Mollet contra el càncer i a l’Hospital de Mollet.

▶️ Des d’aquesta setmana es poden tornar a adquirir a l’Ajuntament de la Llagosta les targetes bonificades per a la xarxa d’autobusos de l’empresa Sagalés per a persones majors de 65 anys.

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada va presentar divendres passat el llibre d’homenatge al professor Basilio Losada, que havia estat molt vinculat amb l’entitat llagostenca.

▶️ El Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí acollirà aquesta tarda l’acte de presentació del llibre La vida de Eva, de Beatriz Fernández, que organitza la Biblioteca de la Llagosta.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va trencar dissabte la ratxa positiva de resultats, amb dues victòries consecutives, en perdre per un gol a dos contra el Mollet B.

▶️ L’atleta llagostenc Albert Caballero ha aconseguit la classificació per disputar el Campionat d’Espanya absolut de cros per equips amb el conjunt La Blanca, de Vitoria.