La Biblioteca presenta el llibre ‘La vida de Eva’

▶️ L’autora montcadenca Beatriz Fernández va presentar ahir al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la seva primera novel·la, La vida de Eva. L’acte estava organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

▶️ L’Ajuntament sotmetrà avui a aprovació inicial la modificació de les ordenances fiscals de 2023 durant la celebració del ple ordinari d’octubre, que començarà a les dos quarts de vuit del vespre.

▶️ El grup motor per a la reforma de l’skateparc del Parc Popular de la Llagosta ha validat la proposta de l’empresa Scob, que s’encarrega de la redacció d’aquest projecte.

▶️ La Fundació Gasol ha començat a aplicar el programa comunitari ÓRBITA4kids a les quatre escoles de la Llagosta amb l’objectiu de lluitar contra l’obesitat infantil.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre diumenge a la pista del Ràcing Pineda per 12 gols a 4 i en cap moment va donar la sensació de poder capgirar l’electrònic.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte al camp del Cardedeu per 0 gols a 1 i colidera el grup B de la Segona Divisió de veterans juntament amb el Sant Cebrià.