El manga trionfa entre els usuaris de la Biblioteca

▶️ Les col·leccions de còmics són els llibres que més presta la Biblioteca d’entre els usuaris, sobretot els exemplars d’estil manga. Així ho indica el resum del servei de préstec de la Biblioteca de l’any passat.

▶️ La companyia de teatre Campi qui pugui representarà demà dissabte, dia 4 de febrer, al Centre Cultural l’obra La casa més petita. L’activitat començarà a les sis de la tarda.

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, instal·larà demà dissabte una paradeta solidària per aconseguir recursos per al manteniment del seu refugi de gats.

▶️ Demà dissabte tornarà a fer-se una nova sessió de Contes i música en família a la Biblioteca de la Llagosta, com és habitual, amb la participació d’Un conte al sac.

▶️ El Casal d’Avis celebrarà diumenge una nova sessió de ball. L’activitat, organitzada per l’Agrupació de pensionistes i jubilats, començarà a les cinc de la tarda.

▶️ La llagostenca Martina Campoy va debutar el cap de setmana passat amb la selecció catalana sub-18 de rugbi, que va guanyar la selecció de Castella i Lleó per 10 a 27.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense reprendrà demà dissabte la competició de lliga, a casa, contra el Santvicentí, que és el cuer del grup 1 de la Segona Catalana.