L’assemblea local del PSC escull Sierra com a alcaldable

▶️ L’assemblea de militants de l’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya va escollir divendres passat per unanimitat Óscar Sierra com a alcaldable per a les properes eleccions municipals.

▶️ La Policia Local de la Llagosta ha impartit durant els darrers dies classes d’educació viària als alumnes de l’escola Joan Maragall, des de P5 fins a sisè curs de Primària.

▶️ Fins al dijous dia 16 de febrer es mantenen obertes a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania les inscripcions per poder participar al Concurs de disfresses de Carnestoltes.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimarts, dia 7 de febrer, a partir d’un quart de set de la tarda, una nova sessió especial de l’Hora del conte en anglès.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va sumar dissabte passat la tercera victòria seguida a la lliga en imposar-se, a casa, contra el Santvicentí per un marcador de sis gols a dos.

▶️ L’Handbol Club Vallag ha protagonitzat la sorpresa d’aquest cap de setmana en guanyar el líder del seu grup de Tercera Catalana, la Penya Blaugrana de Montmeló, per 32 gols a 28.