Óscar Sierra, escollit alcalde per tercer mandat

▶️ Óscar Sierra va ser escollit alcalde de la Llagosta per tercer cop dissabte passat durant el ple de constitució de l’Ajuntament de la Llagosta per al mandat municipal 2023-2027.

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada ha fet avui un balanç positiu de la 26a Festa en Honor a Santiago Apòstol, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Llagosta.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimarts, dia 20 de juny, a partir d’un quart de set de la tarda, la sessió de cloenda de l’Hora del conte d’aquest curs 2022-2023.

▶️ L’institut Marina organitzarà demà la primera edició de la Milla Marina, que està adreçada a l’alumnat de l’Educació Secundària Obligatòria i al professorat del centre.

▶️ Marina García, del Club Patí la Llagosta, ha guanyat la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de patinatge artístic en categoria aleví nivell C.

▶️ Avui dilluns, dia 19 de juny, és el darrer dia per poder fer la inscripció per participar al Torneig de futbol sala de base que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.