Demà, sortida dels gegants a la Trobada de Montmeló

▶️ Els gegants de la Llagosta participaran demà en la 42a edició de la Trobada Gegantera de Montmeló, que tindrà lloc amb motiu de la Festa Major d’aquesta localitat.

▶️ Creu Roja Baix Vallès i la veïna de la Llagosta Rocío Pérez organitzaran demà una caminada solidària contra les violències masclistes.

▶️ Diumenge que ve, el Parc Popular serà l’escenari de l’espectacle Òpera a la fresca. La funció començarà a les vuit del vespre i anirà a càrrec del grup La quinta voce.

▶️ El Centre Cultural acollirà demà la celebració del Festival de fi de curs de ball i guitarra de la Casa de Andalucía. L’acte començarà a dos quarts de set de la tarda.

▶️ Aquest cap de setmana es disputaran al poliesportiu Antonio García Robledo les 24 hores de futbol sala que organitza el Fútbol Sala Unión Llagostense.

▶️ Des d’aquest dilluns, el Club Deportivo Viejas Glorias celebra un torneig de futbol 7 en el Camp municipal de Futbol Joan Gelabert. S’enfronten un total de vuit equips.

▶️ El Club Vòlei la Llagosta organitzarà demà el primer Torneig de Voleibol de la nostra localitat. Hi haurà dues categories mixtes, una de menors de 15 anys i una altra de majors d’aquesta edat.

▶️ L’Associació juvenil contra l’LGTBIfòbia de la Llagosta celebrarà diumenge un torneig solidari de bàsquet 3×3 a la pista poliesportiva del Parc Popular.