Una trentena de persones porten els gegants a Montmeló

▶️ Una trentena de persones van acompanyar dissabte els gegants de la Llagosta a la 42a edició de la Trobada Gegantera de Montmeló, que es va celebrar amb motiu de la Festa Major d’aquesta localitat.

▶️ Un total de 131 persones es van inscriure per participar en la segona Caminada solidària contra les violències masclistes, que van organitzar dissabte Creu Roja Baix Vallès i la veïna llagostenca Rocío Pérez.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimarts la primera sessió de l’activitat Un conte a la plaça. Mercè Martínez, d’Un conte al sac, s’encarregarà d’explicar històries fantàstiques.

▶️ El Club d’Escacs Can Pelegrí, de la Llagosta, torna a organitzar partides amistoses d’escacs cada divendres dels mesos de juliol i agost al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ El Club Voleibol la Llagosta va organitzar dissabte un torneig amb la participació de vuit equips de jugadors i jugadores de més de 15 anys i dos conjunts més de la categoria menors de 15 anys.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta organitza des d’avui i fins al dia 14 de juliol unes jornades de tecnificació al Complex esportiu municipal el Turó.