Nova placa commemorativa a un represaliat pel franquisme

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta dona continuïtat a la col·locació de plaques commemoratives en record als represaliats pel franquisme. Avui, s’ha instal·lat una en record de Joan Alarcón, pagès originari d’Almeria que va ser regidor al Consistori llagostenc.

▶️ La Policia Local de la Llagosta va detenir la nit de l’11 d’octubre quatre individus per robar a una empresa del polígon de la nostra localitat. Les càmeres de l’empresa van permetre donar l’alarma i propiciar al detenció.

▶️ Ja estan a la venda les entrades per veure el 4 de novembre a Los Aurora al Centre Cultural de la Llagosta. També es poden comprar entrades per a l’espectacle d’aquest dissabte, Escocía, de l’humorista Txabi Franquesa.

▶️ Aquest dimarts hi ha una nova Hora del conte organitzada per la Biblioteca de la Llagosta. La muntanya de llibres més alta del món és el títol de la història que explicarà Un Conte al Sac

▶️ A l’Espai de portaveus del mes d’octubre, avui és el torn del regidor del PP, Jorge Sabanza. Sabanza parla, entre d’altres temes, de l’Agenda urbana 2030.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta s’ha situat lider del grup 9 de la Quarta Catalana. Els llagostencs van vèncer la passada jornada l’Atlètic Lliçà d’Amunt per un contundent 1 a 8.