Demà, acte d’inauguració del curs de l’Escola d’Adults

▶️ El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta farà demà al Centre Cultural d’acte d’inauguració del curs, obert a tota la ciutadania. Hi haurà una xerrada sobre salut mental, música i un piscolabis.

▶️ El CAP de la nostra localitat organitzarà un taller sobre higiene del son. Les persones interessades s’hi poden inscriure al mateix ambulatori.

▶️ Aquest dimecres finalitza l’exposició Cuida’t les dents. La mostra està instal·lada al vestíbul de Centre Cultural.

▶️ A l’Espai de portaveus del mes d’octubre, avui és el torn de la regidora d’ERC, Cristina Segura. La regidora republicana veu amb bons ulls l’agenda urbana.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat les beques per a esportistes destacats de la nostra localitat. Les base es poden consultar al web municipal www.llagosta.cat

▶️ Iván Beas és el nou president del Club Deportivo La Concordia. Beas substitueix en el càrrec Antonio Rubio, que ha estat al capdavant de l’entitat des de la seva fundació.

▶️ L’Handbol Club Vallag va perdre el cap de setmana passat contra el Castellbisbal per una ajustat 23 a 22. Aquesta ha estat la primera derrota de la temporada del club llagostenc.

▶️ El jove Pau Ramos ha estat convocat per la selecció espanyola de futbol sala sub-19. El llagostenc milita actualment al Barça.