Aprovat el pla de viabilitat per reformar el Mercat municipal

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat definitivament el pla de viabilitat previ a les obres de reforma i la posterior explotació del Mercat municipal.

▶️ El projecte contempla un pressupost de 2,7 milions d’euros per renovar el Mercat i, després, atorgar la concessió a una empresa que gestionarà aquest equipament.

▶️ Dins el programa d’actes del 25N, el Club de lectura de la Biblioteca de la Llagosta farà demà una trobada per comentar el llibre El tiempo de las moscas, de Laura Piñeiro.

▶️ L’Handbol Club Vallag va caure diumenge per 34 gols a 25 a la pista del Palautordera B. Els llagostencs no van estar gaire encertats i van perdre moltes pilotes que van facilitar els contracops dels locals.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el Clot Atlètic per tres gols a un i ha pujat del setè al sisè lloc de la classificació del grup A de la Primera Divisió de veterans Vallès – Maresme.

▶️ I el llagostenc Christian Chacón, de l’escola Senshi Dojo, de Santa Perpètua de Mogoda, participarà el proper cap de setmana al Campionat d’Espanya de karate.