El Zumba Gegant suma 1.300 euros per a la Marató de TV3

▶️ La Colla Gegantera aportarà 1.300 euros per a la Marató de TV3 gràcies a les donacions, rifes i inscripcions que es van fer diumenge durant la Màster Zumba Gegant solidària 2023.

▶️ La comunitat de propietaris del número 6 de la plaça de Pere IV ha estat la primera de la Llagosta que ha instal·lat plaques solars per mantenir tota la instal·lació elèctrica i mecànica de l’escala.

▶️ Els Mossos d’Esquadra han detingut un individu de Sant Adrià de Besòs que presumptament va cometre un robatori a mitjans d’octubre en un pàrquing de la Llagosta.

▶️ En el marc de la commemoració del 25N, el Dia internacional de la lluita per a l’eliminació de les violències masclistes, demà dijous es farà un taller d’autodefensa.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar dissabte passat a tres gols contra l’Atlètic Català en un partit molt igualat disputat al Complex esportiu municipal el Turó.

▶️ I un total de dinou esportistes del Club Patí la Llagosta van competir dissabte passat en el Trofeu Sant Martí, celebrat a la població de Riells i Viabrea.