Setmana europea de la prevenció de residus 2023

▶️ El Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental farà la Llagosta diferents activitats amb motiu de la Setmana europea de la prevenció de residus.

▶️ L’Ajuntament la Llagosta organitzarà dos cursos presencials d’higiene i manipulació d’aliments el dia 5 de desembre, al matí, a la Sala de plens de l’edifici consistorial.

▶️ Esquerra Republicana a la Llagosta organitzarà demà divendres una xerrada sobre el càncer de mama que comptarà amb la presència de la infermera llagostenca Gloria González.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va empatar a zero gols dissabte passat al camp del Caldes de Montbui B i ha baixat del segon al tercer lloc del grup 9 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ Els tres conjunts sèniors del Club Petanca la Llagosta van perdre el cap de setmana passat. El primer equip masculí va caure, a casa, per set a nou davant del líder, San Juan Bautista.

▶️ L’atleta llagostenc Albert Caballero es va proclamar el cap de setmana passat, a Sabadell, subcampió de Catalunya de cros en la categoria màster 45.